Snart så!

Den 21 Mars gör vi äntligen tävlingsdebuten för iår. Det blir  i Boden och jag tänkte rida klasserna LB, LA. Har inga förväntningar utan vill bara ta mig igenom båda banorna iallafall. Blir ju himla härligt att fira sin födelsedag på en tävlingsplats inte sant?;)
 
Dagen efter, den 22 mars då är det dressyrtävling som gäller på hemmaplan. Blir att rida LC:1 och LB:1. Eftersom dom gjort om programen är det bara för mig att lära in mig dom på nytt igen.. Är faktiskt riktigt taggad att tävla dressyr nu när hon varit så fin den senaste tiden. Tror även det kan vara riktigt bra att ha tävlat hoppningen dagen före. Då kanske hon inte är så jädrans pigg! Eller pigg lär hon ju altid vara men det kanske drar ner på energinivån en gnutta iallafall.
 
 

Vanillinen<3

Vannis har varit så fin dom två senaste dagarna iallafall hehe. I Torsdags hade jag så mycket läxor så kunde inte rida lektionen utan fick stanna hemma och plugga. Min kompis skulle rida henne men det gick tydligen inte då Vannis hade varit jätte arg och huggit och sparkat mot skänkeln som jag uppfattade det. Blev orolig så dagen efter bad jag pappa kolla igenom henne så hon inte hade ont. Det var då inget fel på henne, nån liten låsning här och där men inget större. Hon är riktigt mammagris min ponny.. Fasiken omöjligt att ha någon medryttare då hon ska slakta alla.
 
Igår när jag red så var hon såå fin!! Red dressyr tillsammans med Klara efter att dressyrtävlingarna var slut. Hon var väldigt pigg men la sin energi på rätt saker. Hon var så positiv och letade alltid efter nått nytt att göra. Jag red lite skänkel vikningar och tränade även på att galoppera på rakt spår utan att hon tjuvökar. Hon var nog minst lika nöjd som jag för hon frustade och öronen var spikade framåt.
 
Idag red jag ut, även idag tillsammans med Klara. Hon tar nämligen hand om en häst som kallas Nasse. Han ska stå på SRK i en vecka så vi får passa på att rida tillsammans. Vi fick även sällskap av Agnes och hennes häst Greta en sväng på vägen. Vannis var väldigt laddat men höll alla 4 tassar på marken mestadels. När vi galopperade hade hon lite svårt att acceptera att vi skulle galoppera i samlad galopp så hon satt i storsätt på bakbenen och fäktades med frambenen haha helt tokig. Men öronen var då framåt så hon var nog nöjd ändå.
 
Bjuder på några ovisade bilder från Februari som Nelly fotat.


RSS 2.0