Alla mina tankar går till Erica sjöström som blev tvungen att ta bort sin häst natten till idag, massor med styrkekramar till dig♥
 

Hoppträning

Igår for vi in på KDRF och hopptränade. Var lite orolig att underlaget skulle vara för hårt att hoppa på. Men det funkade om jag krattade framför och efter hindret. Hoppade en liten bana. I slutet hoppade vi kanske 1m-105. Ska ju "tävla" det på lördag så ville se hur det gick. Jag red som en kratta men då jag väl skärpte mig gick det super bra. Ponnyn är verkligen helt otrolig! 
 
Även fast det var varmt så gjorde hon sitt bästa. Däremot var hon hur pigg som helst i början och lyssnade inte på mig för fem öre så fick göra mycket volter och halter. Men då hon väl lyssnade och vi började "jobba som ett team" gick det bra. Fina ponny!
 
Kolla i 1080p (HD)
 
 

Fullt upp som vanligt!

Har inte bloggat på 3 dagar nu. Men Vannis fick stå i Torsdags då jag for till Byske och va med min kompis. I fredags longerade jag henne på ängen. Vart inte så mycket longera utan vi sprang mest och busade och gjorde massa ledarskapsövningar. Det tyckte hon var super kul. 
Igår vart det en mysig barbacka ritt i skogen. Vannis var super pigg och trippade fram i stort sätt hela ridturen haha. Vi hoppade lite små hinder i skogen och rejsade över en äng. 
 
Idag var nog roligaste dagen på länge faktiskt. Sov hos Hannah lördag-söndag. På söndag klev vi upp ganska tidigt och for till Lisel och Lolly. Mysigaste fölet jag träffat! Sen kom Angelina och hämtade oss och vi for och hämtade en tjej som heter Linda. Vi for först till Pajero, Lisel och Lolly så hon fick träffa dom sedan till mig så hon fick träffa Vannis och Passe. Sen skjutsade vi hem henne och sen skjutsade vi hem Hannah.
 
Jag och Angelina for tillbaka till mig och for ut och red. Angelina red Passe och jag red Vannis. Vi skrittade mest bara då Passe inte är riden på ett tag. Sen fick Angelina rida Vannis. Första gången sen i November. Var faktiskt super roligt att se dom två tillsammans igen :')
 
Nu ska jag sluta tråka ut er med en massa text och ska bjussa på lite bilder från lottaträningen den 12 Juli som Hannah fotat :D
 
Hästavstånd är ingen match för den här damen, hon hoppar verkligen allt!

Första "provridningen".

Kring den 17-18 Juli(om jag inte är helt ute och cyklar) vart det bestämmt att Vannis skulle komma hem till mig. Efter det fortsatte jag rida henne dådå sen den 25 Juli kom hon hem till mig på "prov". Men det jag och Angelina sa till er var att jag bara skulle tävla henne och att hon inte skulle säljas och skälet till att hon var hos mig var att jag skulle lära känna henne lite innan vi skulle göra våran tävlingdebut den 28 Juli, u remember?

Så var det ju självklart inte. Vannis var på prov hos mig för att se om det funkade, gjorde det skulle jag ju köpa henne. Dock tog det ett tag innan jag köpte henne.
Men nu ska jag bjuda på en film som inte många sätt, alltså från "provridningen". Det var andra gången jag satt på Vannis men första gången jag galopperade eller hoppade. Svävade verkligen på moln!
Kommer aldrig kunna tacka Angelina nog för att hon har gett mig den här chansen<3
 
 Det är filmat med Iphone så kvallan är inte den bästa.
Ska jag vara ärlig tycker jag det ser helt okej ut. Fick ju otroligt mycket hjälp av Angelina som gav mig massor med tips. Men som sagt tycker jag inte det såg så hemskt ut. Däremot har jag ju hittat massor med knappar på henne sedan det här så.

Jag är med!

 Jag är med och tävlar, va med du också.
http://srcryttarna.se/2013/july/tavling-sponsrad-av-horsemeupse.html#comment
 
 

Hade helt glömt bort att Josefin hade skickat bilder till mig. Så gick in på min hotmail och sparade dom nu. Dom var verkligen hur fina som helst :') 
 
Foto: http://fotojosse.blogg.se/
 
 Glöm nu inte slänga iväg en kommentar!

Altea och Vannis

Idag fick Altea hoppa lite. Vannis var så lugn och lyssnade jätte bra på henne. Vi gjorde lite övningar i skritt, tex. slalom runt hinkar osv sedan samma sak i trav. Vannis frustade och var så nöjd. Ställde upp ett litet kryss så hon fick trava över det sen höjde vi till ett lite högre hinder. Det gick super bra och Altea är så duktig!
 
Bjuder på en bild på Altea och Vannis :D
 
 

Finaste ponnyn♥

Igår vaknade jag inte föränn kl 5 så kom iväg väldigt sent till stallet. Först vid halv 11.
 
Mockade och fixade allt sånt. Kände mig för lat för att fara ut och rida. Men jag hämtade ponnyn och borstade henne sen gick jag ner till sommarhagen och red henne där i halsring. Eftersom det hade regnat så var det ganska så halkigt så vart bara skritt och trav. Vill inte riskera något. Men hon lyssnade verkligen klockrent på allt igår. Hon kunde vilja öka lite extra och gärna ta nån tjuvgalopp men saktade av direkt jag bad henne. Det går bara bättre och bättre det här! Red i kanske en timme. Igår hade man verkligen önskat att nån filmade. Finaste vannis♥
 
Idag ska Altea komma och rida Vannis. Det blir ganska lungt så troligast far jag nog ut en sväng igen ikväll.
 
 
 
 

Bilder från i förrgår!

I förr går var jag och Emilia och badade med hästarna. Vi hittade ingen fotograf så vi fotade varann. Emilia fotade mig och Vannis men kameran fick slut batteri så jag hann inte fota Emilia och Passe..:(
 
Allt gick bra(nästan iallafall), Vannis var lite fajantig att gå i vattnet men litade på mig och gick i ganska direkt, hon nosade bara lite. Men nu ska ni få lite bilder :D
 
Himla synd vi aldrig fick några bilder då fjanten såg glad ut.. Surpuppa.. Nej hon är faktiskt inte sur, utan jag som skrattar och pratar med henne hela tiden sen får hon ju vatten i öronen hihi, men några runder var hon såå glad med öronen framåt  hela tiden. Självklart sabbar Passe dom bilderna genom att stå framför kameran eller dra iväg Emilia så bilderna blir suddiga.. Men detta ska helt klart göras om då Vannis tyckte det var såå kul :D
 
Glöm inte slänga iväg en kommentar!

Presentation?

Tror inte jag behöver göra en presentation då dom flesta vet vem jag är, men är det något ni undrar så är det bara fråga!
 
Kommer bara ha den här bloggen tills vi drar igång Teamha igen på allvar. Just nu är uppdateringen där lite "ojämn" då Hannah inte rider lika ofta. Men så fort hon sätter igång Lisel igen så börjar vi blogga där! 
 
Headern är bara tillfällig, slängde ihop nått snabbt på 10min, såg nu att Passe fick grön dip dye på svansen och lite grönt här och där haha :')
 
 


RSS 2.0