Låt mig presentera..

..nyaste tillskottet i familjen - våran älskade lipposadel!
 
Äntligen har jag skaffat mig en hoppsadel. Sadelutprovaren var inte lättast att få tag på. Men när jag äntligen fick ut henne så konstaterade hon att lipposadeln som jag lånat av Cissi och Bella passade Vannis välidgt bra! Så bara några dagar senare beställde jag hem en Lippo Allegria! Det sved i plånboken men så värt det. Den passar både mig och Vannis perfekt så då får det kosta vad det vill. En sadel är ändå så pass viktigt.
 
Har inte hunnit rida i den jätte mycket men den är sååå mjuk! Kan ju bara tänka mig så skön den kommer bli när man ridit in den ordentligt! 
 
 

Jag lever faktiskt, bara bloggen som är död..

Hejsan hoppsan det var ett tag sedan man hörde av mig här. Mycket har hänt sedan sist. Jag har hunnit fylla hela 17 år. Åldersnojjan börjar kicka in sakta men säkert, om ett år är jag hela 18 år? Känns inte rimligt i min värld med tanke på att jag fortfarande känner mig som 12 år. Man känner sig inte direkt äldre när vissa av mina vänner börjar fylla 18 år, går ut på krogen, tar körkort och allt vad det innebär att bli vuxen.
Själv gör man inte mycket med livet. Det här med sommarjobb känns rätt kört för mig och skolan också för den delen. Nu är det sista slutkampen kvar innan sommarlovet. Jag svär på gud att lärarna lämnar exakt varenda uppgift till den sista veckan! Helt galet vad saker som ska göras, har varit rätt lugnti skolan faktiskt men nu när det är ynka 2 veckor(???) kvar så rullar uppgift efter uppgift in, orimligt! Massor med nationella prov också för den delen, inget man kan plugga till men det bidrar helt klart till en hel del stress kan jag meddela. Men låt oss nu inte hänga läpp för det, över till något betydligt roligare - Vannisen!
 
Hon går som en klocka just nu!! *peppar peppar*. Jag vet inte riktigt var jag ska börja, sista jag skrev här hade vi just tränat för Lotta. Sedan dess har det bara gått framåt och uppåt(menar inte enbart för att hon är pigg hehe). I dressyren har hon gått från klarhet till klarhet och desamma i hoppningen. Vi har varit iväg och tävlat våran första bortameeting på ett år och ute debuten för denna säsong. Fredagen red vi LB och LA. I LBn dubbelnollade hon och det räckte till en tredjeplats av ca30 starter. Som om inte det var amazing nog så går hon in och nollar LAn också?? Men hur bra är hon inte?! Lyckotårar i massor efter den rundan kan jag lova!
På lördagen red jag LB där vi satte ännu en dubbelnolla! Trots att Agnes Zedig virrigast i världen virrade bort mig i omhoppningen och red flera mils långa vägar så räckte det till en åttonde plats. Var så himla nöjd med Vannis så valde att stryka mig från den dagens LA, gäller ju ett avsluta på topp! Hon var klockren hela helgen, inte en enda bom rörde hon, inte ens på framhoppningen! Nu till helgen (27-28/5) är det dags för meeting igen denna gång i Södra umeå. Jossan rider en LC med henne på fredagen och jag rider en LB efter det. Lördagen rider jag LB och LA. Får hoppas hon är lika fin då!
 
Där har vi en snabb update om vad som hänt sedan sist. Kan inte lova någon toppen uppdatering med tanke på allt skolarbete utan kommer mest uppdatera för min egen skull. Så jag kan gå tillbaka sen och läsa, alltid kul att ha något att skratta åt! 
 
 


RSS 2.0