Ponnyj*vel..

Senaste dagarna har min ponny tydligen tyckt sin hage varit extra tråkig. Hon har smitit tre gånger nu.. Mest troligast så har hon krypit ut då strömmen inte funkar i undertråden. Får hoppas det är fixat till imorgon. Vill ju inte att hon springer runt utanför hagen exakt. 
 
Var sjuk ett par dagar så orkade inte rida. Det resulterade i att hon fick två vilodagar. Är ju bra hon får vila lite men helst ska hon ju röra på sig så mycket som möjligt. Är ju så kul att rida henne nu också. Hon blir bara finare och finare! Skrittade ut tillsammans med Kelsie i måndags. Hon flyttade med sin ponny Morris till SRK. Ska bli så kul att få ha henne och Morris där också! Vi hann inte så långt innan Vannis fick en sten i foten så vände om då. Går inte skritta ut med henne förrän hon fått skor, hon är så himla öm :( Tur vi kan rida på terrängbanan iallafall så det inte bara blir på banan och i manegen.

Igår hade vi ett toppen pass! Är så nyttigt att bara skritta ett tag framöver. Är så mycket småsaker man inte alltid tänker på som blir så självklara när man bara skrittar. Tycker det är jätte kul att bara finslipa på allt. Hon var jätte fin och vi skrittade över upphöjda bommar. Första gången blev hon lite för glad och sprang och hoppade.. Ajjabajja.. Sen skötte hon sig jätte bra och fick lyfta på tassarna ordentligt.
 
Har inga bilder på min skoldator ännu så bjuder på en arkivbild på min favorit♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0